OSUDOVÉ ÚLOVKY ZO ZALANDA

Keď ma postretla nečakaná príležitosť spolupracovať so ZALANDOM, ani chvíľu som neváhala. Totiž, Zalando je jediný online obchod s oblečením, ktorý využívam pri zaobstarávaní si módnych kúskov mimo mojej slowfashion a šijacej "bubliny". Je to práve preto, že obchod disponuje viacerými udržateľnejšími a lovebrandovými značkami, čo vytvára pre mňa ideálne možnosti.


Práve preto ma ako pravidelného zákazníka prekvapilo, že Zalando má svoju outletovú variantu ZALANDO LOUNGE, ktorá je plná zliav na rôzne značky. Hneď na úvodnej (domovskej) stránke sa zobrazí ponuka s aktuálne prebiehajúcimi kampaňami a v dolnej časti sú predstavené nadchádzajúce ponuky. Tie sú dopĺňané časomierou, ktorá odpočítava zostávajúci čas platnosti akcie. Všimla som si totiž, že nasledujúci deň budú hlavné zľavy na značku Calvin Klein - môj lovebrand. 


To ma prinútilo sa s výberom veľmi poponáhlať, nakoľko práve CK zastrešuje v mojom šatníku všetku spodnú bielizeň, plavky, body, pyžamá či iné doplnky.



V októbri minulého roku, bolo zo mňa cítiť očividné sklamanie, že moja milovaná zimná bunda už prichádzajúcu sezónu nevydrží. Preto som zo Zalanda objednala 8 prémiových a silno hrejivých búnd dúfajúc, že nájdem tú správnu náhradu. Okamžite som sa zamilovala do mäkučkej zateplenej bundy od Calvin Klein. Veď aj preto mi robila celú sezónu spoločnosť, predovšetkým počas mrazivých dní.



Koncom zimy, keď sme boli na Srí Lanke, som si všimla, že v aplikácii bola táto bunda z pôvodných 270 eur zlacnená na 185 eur, preto som váhala, či si nezaobstarám ešte jednu rovnakú v totožnej alebo béžovej variante. Akosi sa ale moja myšlienka počas ayurvédskych procedúr a 40 stupňov úplne stratila. Po návrate však bunda viac nebola dostupná.

Na Zalando Lounge počas spomínaných Calvin Klein dní opäť pribudla v mojej veľkosti a dokonca v oboch farbách za tretinovú sumu. 



Považujem to naozaj za osud, preto som si rovno objednala obe, spolu s ladiacim setom šálu a zimnej čiapky - čo mi ušetrilo 560 eur. <3





KDE VŠADE MA MÔŽETE SLEDOVAŤ?


MÔJ HANDMADE E-SHOP: KAEN

Žiadne komentáre

Back to Top