ASTRATEX.SK

Od začiatku jesene som v rôznych obchodoch hľadala kvalitný teplákový set, z ľahšieho bavlneného úpletu. Tento lov sa mi v decembri zdal byť už skutočne nesplniteľný, nakoľko všetky moje pokusy a skúšania boli úplne neúspešné. Asi preto som sa tej myšlienky začala postupne vzdávať. Mrzelo ma to, nakoľko som si ho chcela vziať na nadchadzajúcu (22 hodinovú) cestu lietadlom - keďže sme plánovali vo februári cestovať na Srí Lanku. Práve pri týchto dlhých cestách je mimoriadne dôležitý pocit pohodlia, ktorý som si takouto formou chcela dopriať.

Pamätám si, ako prípravy a veľké balenie na náš "mesačný únik" už boli úspešne odštartované, keď som si náhodou všimla, že som bola oslovená stránkou Astratex.sk ohľadom spolupráce. Kontaktovali ma teda naozaj na poslednú chvíľu (týždeň pred odletom) či by som nemala záujem si vybrať niečo z ich produktov. Ani na sekundu som neváhala, lebo som hneď vedela čo bude môj primárny objekt záujmu - oversized teplákový set!


Ako som ale prehľadávala sortiment, tak okrem pyžamových a teplákových kompletov, ma veľmi zaujali aj športové legínyNapokon som si vybrala dve veci od môjho "lovebrandu" a to čierne tepláky a mikinu.



OFICIÁLNY POPIS: ,,Dámske tepláky (a mikina) Heather od prémiovej značky Calvin Klein. Vynikajú pohodlným strihom, ktorý oceníte nielen doma, ale aj na dlhých cestách. Zo 100% bavlny."
  • Úplet
  • Recyklovaný materiál
  • Široká guma v páse
  • Vrecká v bokoch




Zo stránky Astratex.sk som objednávala veci už niekoľkokrát, preto som vedela, že s objednaným teplákovým setom budem opäť veľmi spokojná. Všetky vybrané produkty sú mimoriadne kvalitné a pohodlné - čo je určite jeden z hlavných dôvodov, prečo som napokon tú obávanú cestu do Ázie zvládla tak dobre. 

KDE VŠADE MA MÔŽETE SLEDOVAŤ?


MÔJ HANDMADE E-SHOP: KAEN

Žiadne komentáre

Back to Top