Novinky v našej obývačke

Keď som sa pred dvoma rokmi učila na štátnice, krátke pauzy som si vypĺňala snívaním o veciach, ktoré urobím alebo si kúpim, ak ukončím školu. Z mojich plánov som už zrealizovala takmer všetko, nakoľko  po šiestich rokoch bývania v našom byte, bolo skutočne potrebné upraviť a tým oživiť všetky tri miestnosti. Najväčšou zmenou si prešla kúpeľňa spolu s obývačkou - kde sme stenám dodali neupravený betónový nádych. Ak by som mala charakterizovať aký mám vkus ohľadom interiérového dizajnu, išlo by o kombináciu industriálneho štýlu s prírodnými japonskými doplnkami. Teda páči sa mi nedbalosť maľovky, masívne tmavé drevo, posuvné dvierka, boho dekorácie a veľa kvetov. 



Najväčšiu zmenu v obyvačke priniesla nová pohovka a vysnívaná komoda z orechového dreva. Výmena pohovky za jej väčšiu a rozkladaciu verziu bol úžasný nápad. Nielenže sme tým získali ďaľšie oddychové miesto, ale naskytli sa aj nové možnosti jej dodekorovania, ktoré som si nechala až na záver všetkých úprav. Práve vďaka internetovému vyhľadávaču nábytku Favi.sk sa mi podarilo doladiť posledné detaily - napríklad boho bavlneným prehozom "Nature Ornament", ktorý nájdete na ich stránke v kategórií spálňového textilu.




Komodu som mala vyhliadnutú skutočne dlhú dobu. Zo začiatku som veľmi váhala či ju kvôli vysokej cene kúpiť, alebo nie, no nakoniec som si nevedela predstaviť v obývačne žiadnu inú variantu televízneho stolíka. V mojej hlave sa jednoducho miestnosť hrdila krásnym nadčasovým kúskom, pripomínajúcim moderné Japonsko. Veľmi sa mi na nej páči posuvný systém tažších kovových dvierok, za ktorými sa ukrýva veľa úložného priestoru. 


Z pravej strany komody sa nachádzaju rastlinky a z ľavej zas gitara.



V hornej ľavej časti (za bielymi dvierkami) máme všetky spoločenské a kartové hry. Ak sledujete moje príbehy, tak iste viete, že sa často hrávame hry, hlavne Game of Thrones Monopoly a teraz sme si zaobstarali aj Farao či Carcassonne s rozšíreniami. V dolnej časti je úložná škatuľa - plná kreatívneho obsahu. Mám tam rôzne olejové a akrylové farby, pastelky, ceruzky, štetce - jednoducho všetko čo potrebujem pri kreslení/maľovaní. Vedľa je o čosi menší úložný košík s drobnou elektronikou. Väčšinou si tam ukladám iPad a harddisky s fotografiami a archivovaným materiálom na videá.


Strednú časť komody tvoria konzoly, ich príslušenstvo a hlavne hry (na ľavej strane sú na XBOX a na pravej na Play Station).


V zadnej časti obývacej miestnosti sa nachádza pracovný kútik, v ktorom trávime väčšinu pracovného času. 



*Článok mohol vzniknúť aj vďaka platenej spolupráci so stránkou Favi.sk.

KDE VŠADE MA MÔŽETE SLEDOVAŤ?

AJ VY SA SNAŽÍTE OBČAS UROBIŤ ZMENY VO VAŠOM BÝVANÍ? 

1 komentár

  1. Mně osobně se zdá, že obývák je přesně jeden z těch pokojů, které se prostě musí neustále vylepšovat :) A není se čemu divit, v takto malých bytech je centrem celého obydlí a tak se na jeho vzhledu musí dát opravdu hodně záležet :) U toho by bylo ale dobré nezapomínat i na pokoje ostatní, protože ty tam přece jen taky jaksi patří :)

    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top