Veľké nákupy kozmetiky

Úprimne som rada, že sa mi podarilo zbaviť sa toho nákupného nadšenia pre drogériovú kozmetiku. V minulosti som prechádzanie sa uličkami plných dekoratívnych produktov považovala za akúsi povinnú súčasť mojho blogového záujmu, no veci sa pomalými krokmi už dlhodobo menia, a preto v súčastnosti moja jediná investícia do kozmetiky spočíva naozaj už len v prípade, že sa jedná o prírodný (spotrebovaný) produkt. Za uplynulý rok som si prešla už niekoľkými rôznymi vegánskymi značkami i tými s prírodným zložením produktového obsahu - preto vám viem s určitosťou potvrdiť, že dnešná publikovaná zmes nakúpenej kozmetiky za poslednú dobu, je súborom obľúbených produktov, ku ktorým sa opakovane po niekoľkýkrát vraciam.


LILY LOLO | MINERAL FOUNDATION SPF15
Lepší produkt, ako púdrový make-up naozaj nepoznám. Aplikácia je totiž totožná rýchlemu nanášaniu púdru s tým rozdielom, že foundation má krycie a dlhotrvajúce účinky. Pokožka napriek tomu má priestor dýchať a vďaka svojej štruktúre už nie je potrebné pleť fixovať iným spôsobom.

,,Tento šikovný minerálny podklad značky Lily Lolo doslova splýva s ​​pokožkou! Bol vyrobený výhradne z prírodných surovín. Krém chráni pokožku pred škodlivým slnečným žiarením s prirodzeným SPF 15 a zabraňuje tak aj vzniku nežiadúcich škvŕn. Svetlo odrážajúce vlastnosti obsahujúcej sľudy zabraňujú viditeľnosť malých nedokonalostí a darujú pokožke dokonalý a zdravý vzhľad."

PUROBIO COSMETICS | KOMPAKTNÝ PÚDER & BRONZÉR
,,Kompaktný púder PuroBio skvele poslúži na zmatnenie pleti a zafixovanie tekutého make-upu na dlhý čas. Zloženie obohatené o avokádový olej, olej Karanja (indický buk), makadamiový olej, bambucké maslo a marhuľový olej bude vyhovovať aj suchšej pokožke. Ryžový prášok a kukuričný škrob sú základom pre hodvábne hladkú a matnú pokožku.

S bronzerom pleť pôsobí jemne opáleno, je optimálne zvýraznená a kontúrovaná. Vďaka hodnotným organickým zložkám je štruktúra hodvábne ľahká a je príjemná a ľahko sa nanáša a mieša. Bronzer sa rozplýva na pleti a zaisťuje úplne prirodzený vzhľad. Pigmenty obsiahnuté v recepte, ako je sľuda alebo oxid kremičitý, sú čisto prírodného pôvodu a robia výrobok optimálne modulárnym a ľahko sa nanáša a mieša. Vďaka magnetickej základni môže byť bronzer po použití ľahko nahradený ekologickou náplňou."


COULEUR CARAMEL | TEKUTÝ MAKEUP S EXTRAKTOM Z BAVLNY
,,Jemný a ľahký make-up obohatený o výťažky z bavlny, ktorý nielen zjednotí tón pleti ale pleť zjemní, rozžiari a zanechá na nej jemný púdrový efekt. Prekryje nedokonalosti takže pleť bude pôsobiť hladko. Obsahuje zložky, ktoré majú schopnosť viazať toxíny a ťažké kovy. Tekutý make-up s extraktom z bavlny hydratuje, zjemňuje a upokojuje pleť."


PURO BIO COSMETICS | KRÉMOVÁ FARBA NA LÍČKA A PERY 03 LITCHI
,,Praktický pomocník do kabelky, ktorý v sebe kombinuje krémovú farbu na pery aj na líca. Aplikácia je veľmi jednoduchá a to buď bruškami prstov alebo pomocou štetcov. Líca a pery dostanú nielen krásny prirodzený odtieň, ale zároveň budú aj vyživené a hydratované. 100% prírodné zloženie s obsahom organického kakaového masla, ricínového oleja a oleja z hroznových jadier, ktorý podporuje tvorbu kolagénu. Extrakt z nechtíka dodá perám extra vláčnosť a jemnosť."


BOTANICA | PRÍRODNÝ KRÉMOVÝ DEODORANT Z DM-KY
,,Prírodný krémový dezodorant predstavuje skvelú alternatívu k bežným antiperspirantom a dezodorantom. Organický dezodorant s vôňou bieleho ílu, bavlníka a kvetov za pomoci obsiahnutých ílov a škrobov prirodzene chráni pred pachom a nadmerným potením. Prírodné zložky pôsobia tiež mierne antiperspiračne. Organické maslá a oleje sa starajú o dokonalú jemnosť pokožky. Vonné zložky tvorené kombináciou éterických olejov sa uvoľňujú postupne, zabezpečia dlhotrvajúci pocit sviežosti po celý deň."

Certifikované obchody, v ktorých pravideľne nakupujem spomínané prírodné produkty sú:

AKÚ BEAUTY VEC STE SI NAPOSLEDY KÚPILI VY?

Žiadne komentáre

Back to Top