Priznania #3

Výška teplôt v dnešných dňoch je priam neznesiteľná. Oblečenie za sebou necháva stopy po priľahnutej pokožke a tvár "tvrdohlavo trucuje" pri používaní make-upu. Akoby aj nie, keď každý kozmetický produkt je akousi záťažou pre pleť. Rozhodla som sa, že dnes sa prispôsobím letnému počasiu a nebudem na sebe testovať žiaden nový produkt, ktorý by som vám následne zrecenzovala. Tentokrát do úvahy nepripadá ani "názorový" typ článku, pretože momentálne (3x si odklopem) prežívam pokojnejšie dni od môjho posledného vyjadrenia a zároveň cítim, že aj blog si žiada akýsi  "ľahko zhltnuteľný" príspevok. A preto som tu, s tretím pokračovaním (obľúbenej) série.
Opäť kúzelnym spôsobom preblesklo niekoľko mesiacov od mojich posledných priznanií. Je to neuveriteľné, pretože mám pocit, že sa jednalo o pár týždnov a nie viac ako polovicu roka. Aj keď doba sa zdala byť kratšia, priznaní, ktoré mi spontánne zišli na um je hneď niekoľko - avšak tentokrát som sa rozhodla trochu viac "pritvrdiť" a odhaliť osobnejšie tajomstvá a fakty, ktoré ma sprevádzajú celý život.

Priznávam sa, že...

1. Sa neviem urážať. Buď som nahnevaná, alebo sklamaná.

2. Som občas žiarlivá - no učím sa ovládať.

3. S mužmi si rozumiem viac ako so ženami. Vysedávanie na káve, klebety, ohováračky a riešenie vzťahov druhých ma absolutne nebaví. 

4. Nezaujíma ma život druhých. (S tým trochu súvisí predchadzajúce priznanie) Nepotrebujem vedieť o žiadej (zbytočnej) "novinke" druhých. 

5. Vzrušuje ma  všetko zakázané a netradičné. 

6. Priťahujú ma muži vo veku mojich rodičov (preto je celé okolie veľmi rado, že mám konečne vzťah s rovesníkom).

7. Niekedy mám o ľuďoch zvláštne predstavy. 

8. Vždy ma zaujmú nedostupní ľudia (nemyslím pyšných, ale inteligentných, emočných a chladných ktorí si k sebe málokoho pripúšťajú).

              Tááák a teraz sa mi  priznajte  v niečom vy!  :)


5 komentárov

  1. Myslím, že jsem občas ten nedostupný člověk :D jinak se ztotožňuji s tou žárlivostí a tím, že si s holkami často nerozumím. Pořád pomlouvají a řeší každého kluka, kterého kde potkali, rozebírají do detailů své vztahy klidně veřejně, nemám to ráda :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím, že väčšinu vecí, ku ktorým si sa priznala pociťuje kopa ľudí. Zaujímavý je záujem o starších ľudí. To je nepochopiteľné, ale každému čo sa mu páči. ^^

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pre mna normalne, ale velmi sa mi paci tvoj postoj :)

      Odstrániť
  3. Priznávam sa, že si viac rozumiem so ženami. Tiež sa priznávam, že sa mi páčia inteligentné, nevyspytateľné, tým správnym spôsobom strelené éterické bytosti, ktoré na seba vzali podobu ženy. A to tretie priznanie?! Milujem ujeté príbehy v mojej hlave :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top