Púdrová maska

Pokiaľ ma občas sledujete na instagrame prostredníctvom instastories, určite ste spozorovali, že pravidelne dbám na relax - nie len mysle a duše, ale aj pleti. Moja pokožka na tvári je  veľmi namáhanou časťou tela, ktorú vystavujem podkladovým bázam, fixátorom,  make-upom a korektorom takmer každý deň, a preto cítim veľkú potrebu výživy, ktorú viem docieliť práve maskami na tvár. Púdrová maska, o ktorej som sa rozhodla dnes napísať je o čosi iná, než tie, ktoré si bežne kupujem.

Prvou vecou, ktorou ma upútala je konzistencia a to celkom netradičná - púdrová. Je to presne ten typ masky, ktorú si samé (s pomocou vody) namiešate do požadovanej hustoty a následne nanesiete po celom povrchu pleti s výnimkou oblasti pier a očí. Následne stačí počkať 30 minút pokým sa  krásne spevní a vyschne. Ak ubehne stanovená doba a maska je pevná, stačí tvár  prepláchnuť čistou vodou a dôkladne poutierať uteráčikom.Už na prvý pohľad bude zrejmé aká je skvelá. Okamžite som spozorovala, že tvár je vyčistená, mäkkšia a upokojená. Určite na tom má podiel množstvo výživných minerálov a látok, ktoré obsahuje. 
UVEREJNENÁ CHARAKTERISTIKA PRODUKTU 
"Zelený francúzsky íl je jemne mletá hornina získaná z veľkej hĺbky, ktorá nie je znečistená žiadnymi škodlivými látkami. Obsahuje veľké množstvo ílových minerálov a stopových prvkov dôležitých pre pokožku napr. železo, horčík, titán, mangán atď.
 O zelenom íle je všeobecne známe, že veľmi dobre absorbuje z pokožky toxické látky, zbavuje ju nečistôt aj nežiadúcej mastnoty, vyživuje ju, spevňuje, obnovuje, vyhladzuje a upokojuje podráždenú pokožku. Využíva sa tiež na prehriatie rôznych častí tela pri reumatických ťažkostiach.


Je výborný na pleťové a telové masky
Pleťovú a telovú masku je možné použiť pre všetky typy pleti. Pôsobí proti jej starnutiu, spevňuje ju, tonizuje, vyživuje, vyhladzuje, detoxikuje, čistí a upokojuje. Je vhodná aj k starostlivosti o pokožku so sklonmi ku kožným problémom ako je akné a ekzém.
Telovú masku možno použiť na dekolt, šiju, strie, stehná, brucho a aj na natiahnutie pokožky chrbta. Má silné detoxikačné účinky.

Po ošetrení je pleť hebká na dotyk, upokojená, čistá a pôsobí mladistvým dojmom. Pleť po ošetrení ílovou maskou môže niekedy reagovať začervenaním, ktoré je úplne prirodzenou reakciou pokožky."



8 komentárov

  1. O této masce už jsem hodně slyšela a velmi se mi zamlouvá, většinou však dávám přednost plátýnkovým maskám :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. waaau,bavilo by ma ju namiešavať :) ak je vhodná aj pre mastnú pleť, tak by som ju rozhodne skúsila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je vhodna na vsetky typy pleti 😇 - aj na mastnu..cize...smelo do toho! :)

      Odstrániť
  3. O té slyším poprvé, ale vypadá skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Masky milujem a doma ich mám niekoľko! Myslím, že som sa presne na túto pozerala na internete, možno si ju nakoniec kúpim, vyzerá zaujímavo :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vrelo odporucam :) som rada, ze nie som jediná, ktorá rada skusa nove masky a ich funkcie

    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top