Unboxing Eppi.sk

Dnešné ráno bolo slnečnejšie a pokojnejšie ako zvyčajne. Vedela som, že túto pohodu musím využiť a preto som si prelistovala pár stránok z rozčítanej knihy.  V dosiahnutí absolútneho momentu ticha  a sústredenia sa -  moju pozornosť vytrhol nečakaní piskľavý zvuk telefónu - volal kuriér. Najprv som si vôbec nevedela spomenúť, čo som si to objednala až po "uvedomení  si" ma zalial horúci pocit zvedavosti - ktorý pretrvával až do momentu, kedy som úplne nerozbalila ochranný obal na vyzdvihnutej  krabici. Ak smiem byť úprimná, vždy som bola veľkým zástancom  minimalizmu, jednoduchosti a elegancie. Bývam veľmi opatrná pri výbere doplnkov k outfitu, pretože väčšinou sa mi osvedčí cliché fráza "menej je niekedy viac" a inak tomu nebolo ani dnes, kedy mi prišiel krásne zabalený balíček zo stránky eppi.cz/eppi.sk.
Vo vnútri sa nachádzala biela  kartónová škatuľka s logom stránky eppi, ktorá bola po bokoch pevne pripevnená, aby  žiadna manipulácia s ňou, nijak nepoškodila  objednaný tovar.
Po otvorení škatuľky som okamžite cítila, prekrásnu vôňu. To jemná parfumácia pozdravného listu v sebe niesla príkaz nutkania rozbaľovať ďalej.




V škatuľke sa nachádzal naskladaný ružovkastý baliaci papier, ktorý ukrýval ozdobne zabalenú krabičku s previazanou zlatavo-medenou stuhou a malé drobnosti. ktoré mi urobili veľkú radosť.

V krabičke so stuhou sa nachádzal očakávaný náhrdelník.

Napriek tomu, že som si bola na začiatku mierne neistá, či objednávanie šperkov z internetových stránok je dobrý nápad, som naozaj neskutočne milo prekvapená, ako krásne náhrdelník vyzerá.
Je ľahunký - zároveň drží stabilitu, strieborný (takže sa dokonale hodí k väčšine mojich doplnkov)...a hlavne sa dá dobre kombinovať k bežnému outfitu.

10 komentárov

  1. Krásny prívesok! :) Svedčí ti.
    www.jednoducharuza.blogspost.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prívesok sa mi veľmi páči. Je nežný, ženský a naozaj decentný.

    Www.lifi.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten je krásný! :) a naozaj veľmi pekne zabalený :) už som o tomto eshope čítala, ale ja skôr preferujem kamenné predajne, i keď tento vyzerá naozaj pekne aj naživo (na fotkách) :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top