OOTD: Stratená víla

Utekala záhradou plnou slzavých ligotov, ktoré svojim povrchom odrážali farby miesta  o tmavé vlny strapatých vlasov. Necítila chlad, vnímala skôr strach z otázok, ktoré jej život vkladá do srdca. Rany čistým hojiskom musia aj naďalej zostať, avšak dotykom ruže z lásky, môžu tŕne porušiť jazvy. ,,A čo bude potom so mnou ďalej?“ prihovára sa k utrápenej duši, hoci vedela, že v mlčaní sa odpoveď nenájde. Napriek tomu zatvára oči a snaží sa započúvať do hlasu ozveny. Priestranstvom nepočuť nič -len praskot, lámajúcich sa kolien plných odrenín.

Padá na zem. Padá do perín zvädnutého lístia v nádeji, že koruny rastlín ukryjú hanbu strateného šťastia.

,,Mám strach,“ opatrne vysloví nahlas. ,,Máš strach. No netreba sa báť, “ o čosi tichšie odpovedajú steny zrkadlovitých skiel vypĺňajúce konštrukciu opusteného skleníka. Pozerá sa pred seba v mihnutí spozná tieň. Lúči sa so šťastím, vie, že nastal jej posledný deň. Odrazy ju pozorujú a lesky mýlia, pomocnú ruku nepodávajú, pretože v pravde sa nachádza bojovnica vília.

Strach zo zmien býva prirodzenou súčasťou každého z nás. Tie poznané veci sú istotou zaužívaných dní a tie nové životnými skúškami. Je už len na nás, akú cestu si zvolíme.

ŠPORTOVÝ TOP: H&M | BUNDA: ZARA | NOHAVICE: BERSHKA| 
TOPÁNKY: DEICHMANN | PANČUŠKY: EBAY | ČELENKA: EBAY



6 komentárov

  1. je to zvlastny pocit, ked je nieco rymujuce sa napisane ako zdanlivo obycajne vety. trochu matuce, ale krasne.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, ráda čtu Tvoje zajímavé články. Máš moc hezké tílko i kalhoty. Něco podobného bych si chtěla pořídit. Proto jsem na netu těchto webových stránkách tady jsem našla, přesně takové tílko a kalhoty, jak jsem si představovala. Čauky.

    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top