ASTRATEX.SK

Nový župan som si chcela kúpiť krátko po dokončení rekonštrukcie našej kúpeľne. Ako však prišla jar či horúce leto, tak som nad kúpou akéhokoľvek oblečenia na doma vôbec nerozmýšľala. Posledné dni som však robila veľký jesenný úprat domácnosti a spolu s ním som sa snažila jeseni prispôsobiť celý môj šatník. Tielka, letné šaty aj sukne som starostlivo odložila, a naopak svetre, pulóvre a iné pleteniny začali opäť zdobiť moje drevené vešiačiky v skrini. 


Ako som tak triedila jednotlivé kúsky oblečenia, našla som svoj povinný "kúpeľnový set". Totiž, počas sychravejších dní si vždy do kúpeľne pripravujem vlnené ponožky + starší kardigán, ktorý som doteraz používala ako takú náhradu županu. Práve vtedy mi napadlo, že som si ten skutočný župan ešte stále nekúpila. Je to presne tá vec, ktorá mi vždy po horúcej sprche chýba, pretože v ten moment, túžim zabaliť svoje telo do mäkkučkých častí - aby sa pocit zahriatia nestratil, ale naopak ešte predĺžil.


Asi 15 minút po tomto zistení ma oslovila stránka Astratex.sk. Vrámci spolupráce som dostala úplne voľnú ruku pri výbere produktov, čo som považovala za osudovú príležitosť si konečne zadovážiť ten vytúžený župan. V hlavnej ponuke mali hneď niekoľko modelov, ale mojou základnou podmienkou pri výbere oblečenia je, aby bol všetok materiál prírodný. Našla som župany z bambusu, ktoré ma zaujali nie len výzorom ale aj zložením už na prvý pohľad. 


OFICIÁLNY POPIS: ,,Dámsky župan Bamboo sa spolieha na vyvážený pomer bavlny a bambusu. Výsledný froté materiál je neuveriteľne mäkký a má ešte vyššiu savosť ako samotná bavlna. Dokáže vás dokonale vysušiť po kúpeli."


Župan je mimoriadne kvalitný, mäkký a neskutočne príjemný na dotyk. 


K dámskemu županu som napokon vybrala "do páru" aj pánsky župan klasického strihu,  ktorý je zo 100% bavlny v modrej farbe.



Zo stránky Astratex.sk som v minulosti objednávala už niekoľkokrát (body na svadbu, sieťované pančušky i spodnú bielizeň), preto som vedela, že s objednanými županmi budem opäť veľmi spokojná. Všetky vybrané produkty sú mimoriadne kvalitné. Určite som si zo stránky neobjednala poslednýkrát, nakoľko mi do zbierky ešte chýbajú aj nočné košele či pyžamo.
 
KDE VŠADE MA MÔŽETE SLEDOVAŤ?

MÔJ NOVÝ E-SHOP: KAEN

1 komentár

  1. Nedávno jsem z Astratexu taky objednávala :-) Mají tam hezké kousky a možná ještě něco zase objednám.

    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top