2 Christmas nails inspirations

Ružové líčka od zimy, prvý sneh a studený lesk sveta naznačujú, že december je skutočne mesiac chladu prinášajúci mnoho starostí, zhonu, ale neskôr aj radostí a pohody. V nákupných centrách prebieha neustály ošiaľ nákupu darčekov, ktorý ma takmer odradil vojsť do predajne. Napokon som sa však premohla a po dlhej dobe som navštívila drogériu za účelom nákupu nových a aj limitovaných lakov na nechty, pretože som hľadala práve púdrové či glitrové odtiene, ktoré bývajú dostupné práve počas týchto týždňov. Nielenže pôsobia v akejkoľvek kombinácií dobre -ale ešte sú aj tematické k obdobiu zimy, vďaka ktorej som sa rozhodla svoj prvý zimný článok niesť v duchu Vianoc.

Rada by som vám teda dnes ukázala dve veľmi jednoduché inšpirácie "vianočných nechtov", ktoré vďaka 5 lakom, štetčeku a troške času -hravo zvládnete. Výber lakov je čisto dobrovoľný, pretože nechty budú pôsobiť pekne či už v modrej, zelenej alebo červenej farbe. Ja som tentokrát zvolila sýto púdrovú farbu (TREND IT UP 020), ako základný odtieň, bielu/zelenú na tematické kreslenie a zlato-glitrovú (S-HE 400) na oživenie lesku.









KTORÁ VARIANTA SA VÁM PÁČI VIAC?

2 komentáre

  1. milujem trblitave laky na nechty, hlavne v tomto obdobi. aj teraz mam na jednej ruke trblietavo strieborny lak a na druhej trblietavo bronzovy.
    tie tvoje nekriklavo ruzove su tiez super. a ta vlocka je krasna *.*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som trblietave laky nikdy nevyhladavala, pretoze nemam rada ten proces odlakovavania ich...ale teraz si na nich strasne strasne ficim + mam pocit, ze sa aj konzistencne a trvacnostou zlepsili oproti par rokom dozadu. 🌿 A dakujem ti ♥️ - dufam, ze vyskusas.

      Odstrániť

Back to Top