Diár od A cup of style

Keby ste vedeli, koľko času mi trvalo zohnať tento diár krátko po Vianociach. Bolo to nemožné, pretože pokiaľ sledujete youtuberov na sociálnych sieťach, tak ste určite zahliadli to obrovské množstvo príspevkov tagujúcich influencerov a ich merche. Bolo to jasné, tieto Vianoce rodičia evidentne viedli v duchu idolov dnešnej mládeže, a preto tlak propagácie a reklamy si vzali svoj úspech. Nesťažujem sa, mohla som s tým počítať, akurát som netušila, že aj taká vec akou je diár, ktorý bol zahliadnuteľný hádam vo všetkých výkladoch  bude vo výsledku ťažké si zaobstarať.

Všetky známe aj neznáme e-shopy ponúkajúce knižný sortiment mali diár od A cup of syle vypredaný, 5 kníhkupectiev ma osobne odbilo, že už nie sú a dokonca mi v Panta rhei milá predavačka s úsmevom zvestovala, že posledný si práve vzala ona. Cez zuby som poďakovala a odišla. Písala som samotnej Lucke z A cup of style, že by som mala o diár veľký záujem, či by mi nevedela poradiť, ako sa ešte k nejakému dostať...no  sama si nebola istá. Avšak v jedno poobedie sa na mňa usmialo šťastie a Adamovi sa podarilo jeden zo zabudnutých kusov diára kúpiť. Bola som celá bez seba, pretože som sa naň tešila už pár mesiacov. Do budúcna rozhodne budem kúpu diáru zvažovať hneď začiatkom jesene, pretože nechcem urobiť tú istú chybu! Každopádne pokiaľ som  po tomto príbehu vyznela ako šialený fanatik do youtuberiek od A cup of style - nie je to celkom tak.
Je pravdou, že mám k nim veľmi kladný postoj, pretože pred troma rokmi počas maturity, som s nimi precestovala všetky výlety a odbavovala si tak stres z učenia. Dnes si ich videá pozrieme už spolu so snúbencom viac sporadicky, avšak vo výsledku sme videli asi takmer každé. 

Hneď na úvod by som ešte chcela dodať, že je to môj prvý diár čo od nich vlastním, pretože minuločný mi neprišiel atraktívny už len kvôli tomu, že bol orientovaný čisto na českých záujemcov. Viem, že by ma iritovali odlišné názvy mesiacov, mien a zaznačených sviatkov - takže nepripadalo do úvahy si ho zaobstarať, avšak návrh na rok 2018 je ideálny pre všetkých, pretože vyriešili základný problém, ktorý som s jeho predchodcom ja, (ako vysokoškolský študent čo potrebuje rýchly a praktický diár) mala. Kompatibilita bola prvým skvelým krokom, ktorý ma prinútilil ten diár zbožnovať!

  • duálne písané mesiace, sviatky, meniny a dni pre český aj slovenský trh
  • ideálne využitie pre tých čo študujú v Česku a sú zo Slovenska
  • praktickosť, skladnosť, dizajn
  • dostatok miesta pre poznámky/plány
  • pár myšlienok od samotných autoriek
  • tento diár je rozhodne výnimočnejší než bežné diáre, už len tou využiteľnosťou priestoru pre organizáciu a rôzneho rozsiahnejšieho zaznačovania si udalostí
  • využitie pre vysokoškolákov i pracujúcich ľudí (nesmerovanie len pre deti zš/sš)

  • ako jediné veľké negatívum vnímam a pozorujem po mesiaci používania to, že sa diár veľmi rýchlo špiní. Neváľam ho kade-tade, je v taške alebo na kolenách a obal má už teraz po krátkej dobe veľa pretlačených čmúh na bielom matnom podklade. Možno lesklejší či pevnejší obal by do budúcna bol lepším riešením, pretože si neviem predstaviť ako bude diár vyzerať o pár mesiacov. Nie, že by som bola veľký detailista, ale chápete, nevyzerá to esteticky pekne a slušne. 


Aký diár používate vy?

2 komentáre

  1. Taky ho mám a jsem moc spokojená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tom diáři jsem už hodně slyšela a připadá mi zajímavý :) Já vyhrála jiný podobně propracovaný, ale psala jsem do něj asi týden a události si zatím zapisuji do mobilu, je to pro mě asi nejrychlejší :)

    LENN

    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top