Priznania #2

Počas dní ako sú tieto, mám neskutočnú potrebu robiť úniky a hľadať nové spôsoby ako si vyčistiť myseľ a dušu. Samozrejme ako to už býva zvykom, nie vždy sú na to vhodné podmienky, čas, peniaze či pochopenie.
Práve vo chvíľach, kedy únik (v mojom podaní ) nie je možný, túžba utekať ďaleko a vnímať len neexistujúci  cieľ sa pretvára do neskutočnej chuti písať. Rovnako ako je to dnes.
Písanie a úsmev môjho priateľa sú jediné  dve veci, ktoré ma vedia "vytrhnúť" z bežného tempa a skvelo naladiť na ďalšie dni . Dala som si však (sama sebe) novoročný záväzok, že si prestanem brať energiu a radosť z úsmevu druhých ale z "lásky" k blogu. 


Keď som vyberala tému dnešného príspevku  napadlo mi, že som dávnejšie spísala pár priznaní, s ktorými som sa s vami podelila a mali celkom úspech.
Preto by som  dnes, chcela naviazať na článok Priznania dúfajúc, že sa v niektorých z nich nájdete, alebo ich  aspoň "zhltnete" na jeden nádych (no dobre, možno viacero :) ).

Priznávam sa, že...

1. Niekedy si vymýšľam rôzne (uveriteľné) dôvody preto, aby som mohla zrušiť nekonečný a nezáživný telefonát, alebo stretnutie s ľuďmi,  s ktorými sa mi  nechce byť.

2. Neznášam nevyžiadané vzťahové rady od dievčat, ktoré sú nezadané, alebo ešte vzťah nikdy nemali.

3. Nerozumiem ľuďom, ktorí majú potrebu si odpľúvať pred všetkými na zem. Sliny sa dajú aj prehltnúť...viete o tom?!

4. Na úkor môjho šťastia občas niekto  trpí.

5. Milujem rozprávky!

6. Vždy sa smejem na  vlastných príbehoch, zážitkoch a vtipoch, ešte skôr, než ich stihnem dopovedať.

7.  Nezdravo ma teší moment, keď viem, že ma "stalkujú" ľudia, ktorým prekážam.

8. V bytovke  vždy privolám všetky výťahy...aby keď prídu po mne  ľudia  mali výťah pripravení a mohli doň hneď nastúpiť. Mňa osobne vždy poteší ak je výťah "dole" a nemusím naň čakať 40 sekúnd.

9. Mojou najväčšou slabosťou je úsmev...čistý, smelý a dokonalý. Pokiaľ ho niekto taký má,  neviem od neho odtrhnúť oči až do momentu, kedy ma konkrétna osoba na to upozorní.

10. Neviem tancovať. Celkovo pri tanci pôsobím ako totálne smiešne drevo. A ak niekedy  vznikne situácia, že ma niekto "ťahá na parket", tak buď sa vyhovorím, že mi niečo je, alebo záhadne zmiznem.

Tááák a teraz sa mi  priznajte  v niečom vy!  :)

12 komentárov

  1. Keď sa tešim ze si prečitam niečo nove a dozviem sa iba to ze vo volnom casw privolavas vytah 😂

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přiznávám se, že se mi moc zalíbil tvůj článek. :) Mám ráda přiznání, která jsou dost osobní natolik, že člověk se sice bojí, že jde s kůží na trh, ale potom spadne tíha z něho i z lidí, kteří si ho přečtou. :) viz. 4 a 7 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to je skvelý článok :)))
    ja by som k tým vzťahovým radám pridala aj to, že neznášam ich od ľudí, ktorí majú sami nefungujúce vzťahy ;)
    a k bodu 9., s tým úplne súhlasím :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S mými vtipnými historkami to mám stejně a ten výtah... potěšilo by mě i to, že by byl v 5 patře, kde ho potřebuju, když jedu dolů (no naštěstí už bydlím jinde, v druhém patře, není tu výtah - žádné čekání :D)

    fakynn

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D je pravda ze potesi aj to, ak je vytah na poschodi (kde byvas :D) !

      Odstrániť
  5. takže :D 1, 2, 3, 4 - to mám uplně stejně jako ty :d

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ach v toľkých veciach som sa našla tiež! Napríklad o uveriteľných dôvodoch a výhovorkách haha :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top