FAKE KYLIE LIP KIT

Keď som bola pred pár týždňami v Prahe, rozhodla som sa pre "rozlúčkové" menšie nákupy v H&Mku.  Za pokladňou bola milá predavačka, ktorá ma okamžite upútala s tým, že má na perách neskutočne pekný rúž. Akonáhle mi nejaký produkt príde atraktívny, bez váhania ho pochválim a sa vždy opýtam odkiaľ oslovené dievča tú dannú vec má. Neváhala ani tentokrát. Zdvihla som k nej celú pozornosť a opatrne som sa prihovorila. ,,Máte krásny rúž, aká je to značka?". Okamžite sa prestala venovať práci a s úsmevom hlesla: ,,Je to nepravý KYLIE  matný lesk z eBay. Cena je nízka a vydrží na perách hodiny." Nepotrebovala som počuť viac.
Veľmi ma prekvapilo, že taký sýty rúž bol vyrobený v Číne, no nedalo mi si nepozrieť sortiment ospevovaných výrobkov. Predajcov spomínaných rúžov bolo na eBay  mnoho, ale nakoniec som vybrala toho, ktorý mal v ponuke aj veľmi tmavé odtiene. Hoci fake Kylie Lip Kit rúže nemám v pláne nosiť denne, kvôli chvíľovým záberom na fotkách sa ho určite oplatí aj tak vyskúšať.
Po objednaní som sa na balík už veľmi tešila, avšak ma prekvapilo, že rúže prišli už za necelé dva týždne. Doba čakania balíčkov z Číny sa pohybuje okolo jedného mesiaca, takže som bola milo potešená. Krabičky boli trochu z vrchu deformované, ale nijak to neovplyvnilo samotný produkt. 

Priznám sa, že voči  kozmetike z Ázie som trochu dosť skeptická, pretože tieto produkty nepovažujem za zdravotne nezávadné a vo všeobecnosti nie sú prísne kontrolované s garanciou bezpečného užívania.  Možno aj preto som počítala s tým, že rúže možno rovno  pôjdu do koša. Ale opak bol pravdou. LIP KIT obsahuje matný dlhotrvajúci rúž a kontúrovaciu ceruzku na pery v rovnakom odtieni.Ceruzka je veľmi príjemná a ľahko roztierateľná. Neláme sa, nenecháva fľaky, je silno pigmentovaná a krásne opticky zväčšuje pery. Ako jediné mínus pozorujem v dobe zasychania - pery sú úplne suché po 15 minútach, čo je celkom dosť, ale záleží od hrúbky vrstvy akú si nanesiete.

Je mi ľúto, že ich zatiaľ nemôžem porovnať s originálom, avšak určite aj taký deň raz nastane, pretože som zástancom produktov, pri ktorých mám istotu, že ich zloženie je kontrolované a kvalitné. 

Matte Lipstick - POSLE
Matte lipliner - POSLE
Matte Lipstick - DEATH OF KNIGHT




Na záver by som chcela dodať, že neoriginálne veci nepodporujem. Nerozumiem ľudom, ktorí majú potrebu si kupovať veci mimo ich možností a tváriť sa, že je to pravé.  Táto recenzia je ale o úplne niečom inom. Bola som sama zvedavá či sa dá rúž za dobru cenu z Ázie porovnať s  tekutými matnými  rúžmi, ktoré sú ponúkané v drogériách.

11 komentárov

  1. Taky jsem s nimi hrozně spokojená a je mi úplně jedno, jestli jde o fake nebo ne :D Výdrž mají teda parádní!

    Blog by Vea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. WOW vyzerajú úplne super! Najmä ten čierny. Myslím, že osobne by som radšej išla do tohto keďže sa poznám a viem že by som ho vytiahla von pár krát a nechce sa mi zaň dávať XY eur :) Vyzerá, že sa po nich budem musieť pozrieť haha :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rozhodne sa popozeraj, odtieňov je na výber veľa...určite si nájdeš aj ty ten svoj. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc krásný blog :) odebírám :) budu ráda když se koukneš ke mně http://nicoleshyblog.blogspot.cz/2016/11/noire.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také jsem si objednala fake kylie. 40£ za rtěnku(která je v případě originálu pravděpodobně napůl prázdná) fakt nedám. Nedalo mi to a chtěla jsem otestovat asijský padělek a krom toho, že to nemá nejlepší chuť jsem spokojená. 2£ a krásy habaděj. A vůbec mi nevadí přiznat, že je to šmejd z asie. Jinak myslím, že skvělou alternativou k Kylie rtěnkám je Lingerie edice od NYX :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem za super tip! Pojdem sa buduci tyzden pozriet do NYXu :)

      Odstrániť
  6. musím len súhlasiť so slečnou nado mnou :) NYX Lingerie je skvelý a určite budeš spokojná s výdržou :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na blogu mám na neho aj recenziu, ak by si chcela najskôr mrknúť pred kúpou. :)

      Odstrániť
    2. Som zvedava :) urcite si precitam

      Odstrániť

Back to Top