PHOTO DIARY: CHORVÁTSKO & JAZERÁ

Naša prvá spoločná dovolenka pri mori bola plánovaná už pred mojimi štátnicami. Vedela som, že obaja  potrebujeme toto leto vyraziť k moru, pretože som minulý rok nikde nebola, z dôvodu, že svoju "letnú dovolenku" som si vyčerpala 4 mesiace pred tým v Dubaji, avšak vďaka tomu bol aspoň priestor stráviť viac ako mesiac v našej milovanej Prahe (do ktorej sa mimochodom chystáme ísť o pár dní). Napriek tomu, že sme si ešte neboli ani jeden istý do akej destinácie napokon pôjdeme, vyhrala moja najvytúženejšia voľba a to malý ľuďmi nepoznaný, piesočnatý ostrovček v Chorvátsku s úplne pohodovou atmosférou. Musím skonštatovať, že to boli veľmi kúzelné letné dni nie len preto, že nám vyšlo počasie a more bolo príjemné na šnorchlovanie do neskorých nočných  hodín, ale takmer nikto (okrem samozrejme mojej rodiny a najlepšej kamarátky) nevedel, že sa niekam chystáme a že niekde sme. Bola to skvelá voľba, pretože sa nám podarilo predísť zbytočnému vypytovaniu a rozptylovaniu. No a pretože sa nám vyrazenie za novými spoločnými zážitkami a poznatkami natoľko zapáčilo, už začíname sporiť peniažky na ešte jeden výlet - takže sa máte na to tešiť.





PLITVICKÉ JAZERÁ








Zvyknete chodievať na dovolenku k moru? :)

6 komentárov

  1. Adam mi hrozne pripomína jednu youtube personalitu, konkr. Lea Moracchioliho :D :D Neviem prečo, ale je to tak :-D Tak možno taká zaujímavosť pre pobavenie :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau, nádherné fotky a hlavne tie vodopády!! Prekrásne. Súhlasím že je to taký únik od normálneho sveta, poviností a tak.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě už pomalu začíná vadit jak všichni zveřejňují fotky z dovolených a já jsem doma. Vedro je tady sice taky, ale takové to bez atmosféry. Ale je moc fajn že na světě je ještě spousta nádherných míst. Jestli to tam bylo z poloviny tak působivé jako na fotkách, tak závidím a hodně. Moc pěkné obrázky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bolo to uplne rovnako nadherne, dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top