PÚDROVÝ RÚŽ: NYX & M·A·C

Za posledné obdobie som si na Instagrame začala všímať ázijské blogerky propagujúce púdrové produkty na pery. Nielenže na fotkách i videách takéto výrobky neskutočne opticky zväčšili objem pier, ale mala som pocit, že púdrový rúž naniesol sýte pigmenty oveľa rovnomernejšie než ten klasický. Zaujalo ma to, lebo mi bežne trvá dlho nanášanie rúžu, práve kvôli zmäkčovaniu línií štetcom, ktoré sa snažím urobiť jemné (aby pery vyzerali väčšie) a zároveň čisto - takýto výsledok púdrové rúže sľúbovali okamžite.

Ja som inak svoj prvý púdrový rúž (tuším od Artdeco) mala asi pred 4 rokmi, avšak mi vôbec nevyhovoval, nakoľko rýchlo vysychal a mal slabú pigmentáciu. Celý beauty priemysel sa však neustále vyvíja, a tak som netradičnej rúžovej konzistencii skúsila dať opäť šancu. Vybrala som si na vyskúšanie preto dve overené značky - ponúkajúce viacero rôznych prevedení púdrových výrobkov. Prvým je klasický rúž v tuhej konzistencii, ktorý na prvý pohľad nevyzerá o nič výnimočnejšie ako bežný matný rúž (ten som si aj v predajni MAC cosmetics vybrala).Všimla som si aj, že majú púdrové rúže v tekutej forme s klasickým tyčinkovým aplikátorom. Nad takouto variantou som veľmi nepremýšľala, lebo som sa obávala, že budem mať tendenciu si nanášať na pery veľa produktu. V NYX mali taktiež tekutú obmenu púdrového rúžu, avšak ten ma zaujal kvôli netradičnému hubkovému aplikátoru na konci výrobku.


M·A·C COSMETICS POWDER KISS LIPSTICK: SULTRINESS 
Nebola som si v predajni istá, či si mám vziať odtieň Sultriness alebo Little Tamed. Napokon som sa rozhodla pre jemnejšiu staroružovú variantu. Myslím si, že som si mala zobrať skôr tú tmavšiu verziu, lebo k môjmu tónu pleti a typu perám sa predsalen hodia viac sýtejšie odtiene. Rúž je ale sám o sebe naozaj veľmi príjemný. Vôbec nemám pocit, že mám niečo na perách, čo býva podľa mňa dôvod, prečo dievčatá neradi nosia rúže. Má príjemnú vôňu, ktorá ma až nabáda produkt ochutnať. Po nanesení vytvorí na perách jemné rozpité zafarbenie, ktoré skutočne opticky zväčší pery len jedným ťahom. Jedinú nevýhodu čo pozorujem, je to, že ak máte suchšie pery ako ja, takýto svetlý odtieň má tendenciu občas zvýrazniť suché šupinky na perách - práve tmavší odtieň by to neurobil. Napriek takejto menšej nevýhode patrí tento rúž k tým najlepším aké som kedy vyskúšala (je dokonca lepší ako tradičné matné rúže od M·A·C Cosmetics a aj ako rúže od Chanelu). Určite si dokúpim ešte odtieň Little Tamed a červený You're Buggin', Lady - na ten sa teším špeciálne. 

OFICIÁLNY POPIS: „Jemný vyživujúci matný rúž dodá perám romantický farebný nádych. Ovládnite tajomstvo make-up artistov zo zákulisia beauty priemyslu. Matný rúž M·A·C Cosmetics Powder Kiss Lipstick bol inšpirovaný efektom rozostretých okrajov pier, ktorý vizážisti dosahujú technikou rozmazania. Jediným ťahom zanechá pery jemné, mäkké ako vankúšiky a zvýraznené dokonale matnou farbou.

VLASTNOSTI:
  • prekryje pery perfektne matnou farbou
  • zanecháva mäkko rozostretý finiš
  • pery sú po aplikácii vyhladené
  • dodá perám okamžitú hydratáciu s celodennou výdržou
  • veľmi ľahká textúra, pre balzamový pocit na perách“


NYX MAKEUP POWDER PUFF LIPPIE LIP CREAM: BOYS TEARS
Tento rúž sa stal už po prvom vyskúšaní taktiež mojím top favoritom na najblizsie roky. Krásna sýta červená farba dodala perám plný "juicy look", čo je dnes nielen populárne ale pri takýchto produktoch aj požadované. Pocitovo mi rúž prišiel trochu na perách hútnejší než ten od M·A·C, ale je to zanedbateľné. Nemá žiadnu špeciálnu vôňu, len takú jemnú produktovú, tak by nemal nikomu na perách prekážať. Mám v pláne si zakúpiť ešte nejaký nude odtieň, akým je Squoad goals, ktorý len dám do tašky a budem ho mať vonku stále po ruke. Inak som si rúž zakúpila v DM drogérií. Som nadšená z nápadu, že NYX bude mať samostatné stojany v drogérií, lebo to mám aspoň viac po ruke, a nemusím tak už viac chodievať do Auparku. 

OFICIÁLNY POPIS: ,,Počuli ste už o púdrovom rúži s neskutočne maslovou textúrou, ktorá je taká jemná, že ju na perách necítite, no pery po nej budú krásne hebké? Zoznámte sa s radom rúžov Powder Puff Lippie s mäkučkým hubkovým aplikátorom a jemnou našľahanou textúrou, ktorú si ľahko zamilujete. Rúž NYX Professional Makeup Powder Puff Lippie krásne zvýrazní vaše pery a perfektne podčiarkne denné aj večerné líčenie. 

VLASTNOSTI:
  • pery vyzerajú plne a zdravo
  • rýchlo zasychá
  • dlhotrvajúca výdrž
  • matný efekt"

KDE VŠADE MA MÔŽETE SLEDOVAŤ?

Žiadne komentáre

Back to Top