MALÉ RADOSTI

Mala som posledné dni pocit, že by mi urobilo radosť si kúpiť niečo, čo ma zaručene vždy dokázalo potešiť. Predstava o aké "potenciálne zadovážené" drobnôstky pôjde som samozrejme vedela takmer okamžite, nakoľko väčšinu svojho voľného času trávim vymýšľaním a úpravou miestností v našom byte. Spolu s tým prirodzene súvisia aj rôzne dekorácie, sviečky, sošky, rastlinky - jednoducho všetko čo môj domov dotvára k pocitovej a aj vizuálnej oáze pokoja. Zrejme to naozaj funguje, lebo skutočne u nás cítim posledné roky veľmi pozitívnu vibráciu, ktorá nás neustále láka relaxovať.

Väčšinu kúpených vecí, som si objednala na stránke bohostyle.sk. Mám s týmto e-shopom neskutočne dobré skúsenosti. Pokiaľ si možno niektorí z vás pamätáte, presne pred rokom som si kúpila svoje prvé prírodné sviečky práve u nich. Dostala som vtedy množstvo správ odkiaľ sviečky mám, a tak mi napadlo sa majiteľov obchodíku opýtať, či by mi nejaké sviečky neposkytli napríklad do súťaže aj pre mojich sledovateľov na Instagrame. Súhlasili. Ako však ubehol čas, sviečky som minula - preto vznikla príležitosť si zaobstarať nové.


Nakoľko mi naposledy aromaterapeutická sviečka, obsahujúca levanduľový a feniklový esenciálny olej "BE CHILLED: ODDYCH" veľmi voňala, rozhodla som sa objednať si ju opäť spolu so sviečkou "CLEAR THINKING: POZITÍVNE MYSLENIE" - pozostávajúcou z rozmarínového esenciálneho oleja. Usúdila som, že práve takúto kombináciu aktuálne potrebujem na podporu uvoľnenia mojej mysle. 

OFICIÁLNY POPIS: Aromaterapeutické sviečky sú vyrobené z čistých éterických olejov a prírodného sójového vosku. Takže sú úplne čisté a vegánskeTieto kombinácie čistých olejov sú namiešané tak, aby podporovali jasné myslenie, relaxáciu, energiu, dobrú náladu. Pri používaní sviečky sa aróma pomaly a jemne rozplynie a naplní každú miestnosť skutočne aromaterapeutickou vôňou. Klasický a moderný tvar sklenenej nádoby z jantárového skla doplní každú miestnosť v domácnosti alebo kancelárii. Tieto recyklovatelné sklenené nádoby je možné opätovne použiť. Sójová sviečka je balená v peknej krabičke z kraftového papiera,čo z nej robí ideálny darček pre každú príležitosť. Každá sviečka je ručne odlievaná v malých dávkach a doba horenia trvá až 40 hodín.



Druhou zakúpenou vecou je starožitná krabička pripominajúca truhlicu s pokladom. Potrebovala som nádobku, do ktorej by som si roztriedila náušničky, piercingové šperky, septumy, prstienky, náhrdelníky či náramky. Tým, že balenie obsahuje hneď dve takéto krabičky (jednu veľkú a vo vnútri menšiu) mala som dostatok priestoru na uschovanie všetkých ozdôbok.


OFICIÁLNY POPIS: Ručne vyrábané starožitné a unikátne krabičky. Vyrobené ako replika starodávnych škatuliek. Majú mosadzný uzáver a niektoré majú prvky kde je použitá stará koža. Jedná sa tu o repliky starožitností s množstvom pekných detailov vrátane mosadzných kovaní a kožených rúčok. Krabičky sú vyrobené rodinným podnikom v provincii Zhejiang v Číne. Rozmery: 11 x 18 x 11 cm.



Poslednú zakúpenú vec som si odniesla z obchodu Plantizia, a to rastlinku CALATHEA



  Toto sú moje aktuálne malé radosti, a aké sú tie vaše? 

KDE VŠADE MA MÔŽETE SLEDOVAŤ?

2 komentáre

  1. Ta krabička se mi moc líbí. Vždycky jsem chtěla mít něco podobného

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hledáte pro ženu zajímavý dárek, tady je pro vás skvělý tip. Jeho originální design a unikátní prvky zaručují, že žena, které ho darujete, bude nadšená. Je to skvělý způsob, jak vyjádřit svou kreativitu a přinést do jejího života něco zcela nového. Každý detail tohoto dárku je pečlivě vybrán a přináší pocit zvláštnosti a radosti. Překvapte ženu tímto zajímavým darem a udělejte jí nezapomenutelný zážitek. Ujišťujeme vás, že bude nadšená z jeho originality a zaujme ji. Tento zajímavý dárek pro ženu je skvělým způsobem, jak ji potěšit .





    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top