Novinka!

MÁM OFINU! Toto je pre mňa asi tá najbizardnejšia chvíľa za posledné obdobie. Avšak ja som veľmi túžila po nejakom bláznovstve, ktoré by zásadnou vizuálnou zmenou prinieslo potvrdenie novej etapy môjho života. Všetko sa deje akosi prirýchlo, napriek tomu, že každé významnejšie rozhodnutie je veľmi dlhodobý a plánovaný proces. Teraz ten čas nastal, pretože som túžila získať odvahu postaviť sa záležitostiam, ktoré ma svojim spôsobom veľmi ovplyvňovali a ničili -a to nie je správne. Totiž pokiaľ cítite, že nie ste šťastní len kvôli pár zacykleným podnetom, pri ktorých máte možnosť výberu sa ich vzdať, nebojte sa riskovať. 

Ja som sa bála a veľmi, napriek tomu, že mi srdce celú dobu opatrne šepkalo, že mám byť odvážna, pretože skôr či neskôr sa ukáže správnosť môjho rozhodnutia. Potláčaná intuícia sa nemýlila. Dokonca ani trochu, a možno práve preto som sa posmelená odvahou rozhodla, že si nechám ostrihať ofinu, ktorú som posledne mala na prvom stupni základnej školy. Ale ako inak vyjadriť pred samým sebou pripravenosť na zdolanie prichádzajúcich životných výziev? Niekedy aj malé nevšedné gestá dokážu pripomínať znovuobjavené hodnoty. A viete čo? Nová zmena sa mi neuveriteľne páči.

MÁTE RADI ZMENY?

4 komentáre

  1. keď potrebujem zmenu, vždy si to odnesú moje vlasy, lebo na žiadnu inú životnú zmenu nemám odvahu. celkovo nie som fanúšik veľkých životných zmien, pre môj život je veľmi typické, že zotrvávam v tom, na čo som zvyknutá, aj keď ma to ubíja.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Netreba sa zmien bat, je to vzdy vyzva, ktore vie posunut v zivote, alebo nieco naucit. :)

      Odstrániť
  2. Tá ofina ti pristane :) držím palce v postupe, už len rozhodnúť sa pre niečo chce veľkú odvahu, tak nech v tom vytrváš. Bude článok aj o postupe a konkrétne o tvojich rozhodnutiach? Nech sa vieme aj my inšpirovať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, a neplanujem ich (zatial) specifickejsie rozoberat. :)

      Odstrániť

Back to Top