Priznania #1


To, že každý sme iný - je viac než samozrejmé. Niekto si v živote prežije toho menej, a iná osoba (v tomto istom časovom úseku) aj 100x viac. Moje posledné dni sa niesli v nostalgickom duchu, pretože som objavila pár svojich stratených fotiek z detstva, a vybavilo sa mi pár úsekov, na ktoré som už zabudla (..alebo chcela zabudnúť?). Preto som sa dnes rozhodla pre trochu odlišný článok- 11  priznaní zo života.

1. Som vodcovský typ. - Do postavenia "poslucháča" ma nevie nikto dostať, preto som od malička  mala problém s uznávaním autority (s výnimkou rodičov) -ale už som sa to naučila viac ovládať :)

2. Keď som bola malá, ako prvé som z balíka od vreckoviek poodlepovala tie lepky, nelepila si ich na nechty a každému ukazovala, aké mám pazúriky.

3. V časoch, keď som chodila na prvý stupeň ZŠ, bola som sexuálne obťažovaná (učiteľom), ale našťastie to prasklo, a k ničomu horšiemu sa nedostal.

4. Celý druhý stupeň ZŠ, ma veľmi zmenil, pretože som bola 4 roky obeťou šikany a práve to mi spôsobilo dodnes problémy so sebavedomím.  

5. Páčia sa mi starší muži, asi som v detstve čítala priveľa literatúry o zakázanej láske, medzi mladým dievčaťom a starším mužom...a hoci som už dávno dospelá, stále ma tá predstava dostáva do kolien.

6. Priznávam sa, že som magnetom na problémy, aj keď ich ja nevyhľadávam, vždy sa dejú okolo mňa.

7. Veľa ľudí si o mne myslí, že som zvláštna preto, lebo sa snažím byť neviditeľná a nie som ani spoločenská, ale je to len akási obrana proti ľuďom, ktorí by mi chceli ublížiť, alebo využiť.

8. Zvieratá sú môj život. Kedykoľvek niekto vyhodí nejaké zvieratko (alebo sa zatúla) vždy mu pomôžem a hľadám mu nový/skvelý domov.

9. Vadí mi táto fitness doba. My ľudia nie sme stavaní na denno-denné mučenie sa na strojoch v posilke...to vyvážená strava a príjemné prechádzky sú tajomstvom k "čistému telu".

10. Z duše neznášam moralistov. Väčšinou sú to ľudia, ktorí nežijú život tak, ako prezentujú.

11. Mám skvelé kamarátky, sú to osoby, ktoré by ma NIKDY neopustili, ktoré by mi vždy pomohli. Preto si vyberajte kamarátov starostlivo a nesnažte sa byť slečna populárna v kolektíve, lebo po istom čase o Vás nikto ani nezakopne.

Priatelia, všetkým vám prajem krásny deň plný pohody a radosti. Dúfam, že sa vám príspevok páčil. PS: Ak máte aj vy niečo s čím by ste sa nebáli priznať, tak sem s tým! :)

8 komentárov

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jejda, si hrozne zlatunká :) Zatiaľ si ešte nenatrafila na správnych ľudí, ale aj to príde ♥

      Odstrániť
  2. Jsme si podobné, i já jsem byla nějaké čtyři roky na základce šikanovaná, miluju zvířata a nemám ráda lidi. Jen ty okolo sebe.
    Jsi silná, drž se :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok, mám veľmi rada tieto druhy príspevkov. Veľmi ma baví ich čítať. Máš pekný blog, nechcela by si sledovaž navzájom? Ak áno daj mi vedieť. http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. LOL Paťa super článok! :D asi sa inšpirujem :D ... haha aj ja som si lepila tie lepky z vreckoviek na nechty, a kks bola si sexualne obťažovaná? :O a tiež som nemala easy základku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Veľmi dobre poznám ten pocit, keď je človek šikanovaný. Asi aj preto sa teraz stránim ľudí a inklinujem skôr k zvieratám. Celá táto doba mi pripadá absolútne naruby. Samé pózy, samé pretvárky, samé šikanovanie tých, ktorí sú v niečom odlišní a nefičia na aktuálnych vlnách. Som rada, že teraz som už dospelá a mám vlastný rozum. Byť dieťaťom v dnešnej dobe by som asi psychicky nezvládla.

    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top