VIDEO: AKO SI VYROBIŤ MYDLO?

Mydlá, šampóny, masky, peelingy, bomby do kúpeľa - milujem celú relaxačnú kozmetiku. Z jednej strany je to určite preto, lebo si vaňu rada doprajem po každom náročnejšom dni, no zároveň ma baví objavovať nové produkty a skúmať ich účinky či vône. O to väčšiu radosť mám, keď si skúšam kozmetiku vytvoriť sama. Konkrétne mydlo som počas posledných mesiacov vyrábala už niekoľkokrát, pretože som k Vianociam každému blízkemu podarovala aj  pár mydlových kociek. Postup je veľmi jednoduchý...zároveň zábavný, nakoľko sa dá vymyslieť hádam milión spôsobov/prevedení tohto očistného zázraku. Jediné čo budete potrebovať je glycerínová mydlová hmota (tá moja obsahuje bambucké maslo a ovsené vločky), esenciu, prípadne farbivo, bylinky, a formičky na mydlo. Ja som si formičky kúpila niekedy pred rokom na e-Bay, kde sú dostupné v rôznych tvaroch i veľkostiach. 

KLIK NA VIDEO

KDE VŠADE MA MÔŽETE SLEDOVAŤ?

4 komentáre

  1. Takúto relaxačnú kozmetiku môžem aj ja. Tie mydlá vyzerajú skvelo, ako keby si ich niekde kúpila nie to že vyrobila. Už dlho som to chcela vyskúšať a tvoj návod vyzerá veľmi jednoducho. ďakujem za tip ♥

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Akurát som minule premýšľala nad tým, že by som si nejaké mydlo vytvorila, čiže tvoj návod mi padol vhod :) Krásne spracované, mimochodom :)

    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top