Labello Crayon Lipstick

Labello patrí medzi môj druhý najobľúbenejší balzam na pery. Viem, že značka ponúka mnoho prevedení či príchutí svojich produktov, aby si každý spotrebiteľ vedel nájsť to svoje.
Aj ja som mala vybraného obľúbenca. V minulosti som často používala Labello s medovým výťažkom, no akonáhle som si všimla čerešňový a jahodový balzam, ktorý trochu okrem iného aj jemne zafarbí pery -nedala som naň dopustiť.
Totiž, tento druh balzamov vie na perách vytvoriť skvelú ucelenú vrstvu, ktorá prekryje popraskaný povrch pier. Práve preto ho často využívam do školy či práce ako náhradnú i hojivú alternatívu počas dní, kedy nesiahnem po rúžoch (áno, aj také dni sú). Akonáhle, keď som na internete uvidela fotku jednej instagramerky, ako predstavuje tento tónujúci balzam v ceruzke obsahujúci prírodné oleje, nemohla som odolať jeho kúpe -hlavne keď odtieň Black Cherry je presne ten, aký najradšej zakupujem. No zrejme som naozaj nepoučiteľná, pretože zabúdam na staré známe pravidlo, že všetko čo je priveľmi reklamované -nefunguje.
Podľa mňa je to aj v tomto prípade. Napriek tomu, že mi 4,60 eur ( cca140 KČ) príde ako vysoká cena za balzam, účinkovo a aj schopnosťami je to podľa mňa Labellova najnevydarenejšia verzia produktu. Totiž pri jeho nanášaní na pery, farba akoby zostávala a zaliezala práve na tie popraskané i suché miesta. Tým ich línie celkom zvýrazní. Okrem iného je tento balzam o čosi mastnejší ako tie, na ktoré som zvyknutá. Keď si popretieram produkt medzi perami, priveľmi kĺže a zanecháva stopy.

Myslím si, že keby balzam v sebe obsahoval o čosi viac pigmentov či menej olejov, bol by to šťastnejší výber, pretože ich klasické tónovacie balzamy, stoja o viac ako polovicu menej a sú rozhodne oveľa lepšie. 


POČULI STE UŽ O TEJTO NOVINKE?

6 komentárov

  1. Tiež som to videla na mnohých blogoch (väčšinou s pozitívnymi recenziami), takže som teraz ostala dosť prekvapená. Ale úprimne ma ani nejak ich kúpa nelákala, lebo mne najviac na popraskané pery funguje veľký balzam od Astrid :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si totalne moj clovek, lepsi balzam ako od Astrid nie je :)

      Odstrániť
  2. Vida, to vypadá vážně nedomyšleně... mně osobně moc balzámů na rty nesedne, stejně jako vy, holky, mám ráda klasický Astrid, ale oblíbila jsem si taky doma dělané balzámy. Je to hrozně jednoduché a funguje to. :) A stačí přidat trochu pigmentu nebo staré rtěnky a bude taky barvit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak toto som uz minule mala v plane vyskusat, dakujem za pripomenutie :)

      Odstrániť
  3. Tyhle zabarvené balzámky jsou pro jarní dny skvělou alternativnou rtěnky :-)

    RTĚNKY COLLISTAR

    OdpovedaťOdstrániť

Back to Top